Investeer in uw onderneming en zie uw bedrijfsauto als mobiliteitsoplossing!

Onze werkwijze
Autopoule is een merkonafhankelijke leasemaatschappij. Volledige ontzorging, persoonlijke behandeling, maatwerk, flexibiliteit en transparantie hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Het concept
Bij Autopoule kunt u zowel nieuwe auto’s tegen concurrerende tarieven alsmede in nieuwstaat verkerende jong gebruikte top occasions leasen, waarbij de eerste rijder verhoudingsgewijs al de grootste afschrijving heeft voldaan.

Tevens heeft u bij Autopoule de mogelijkheid om tijdens de contractperiode van auto te wisselen, bijvoorbeeld indien de auto overtallig is of indien de huidige auto niet meer voldoet in combinatie met een andere functie binnen uw bedrijf. Wij schakelen ons exclusieve netwerk in en trachten een contractovernamepartner te vinden, die vervolgens uw leasecontract overneemt. Logisch dat dit voor u maar ook voor de andere Autopouler het verschil maakt. Of wij proberen de auto te verkopen voor een bedrag dat dicht tegen de boekwaarde van de auto op dat moment ligt. Dit is voor veel voordeliger dan een ontbinding van uw leaseovereenkomst.

Ter bewaking van ons concept werken wij uitsluitend met courante auto’s. Dit zijn auto’s met een onderscheidende uitstraling en die bij onze Autopoulers in de smaak vallen. Wij doen dit, omdat de auto’s tijdens de contractperiode rouleren tussen verschillende bestuurders en daarmee de kans op tussentijdse doorzetting te vergroten.

Meer informatie
Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

 
Transparantie
Wij hebben geen geheimen voor onze klanten. Daarom bij ons geen kleine lettertjes. Autopoule houdt u proactief op de hoogte van alles wat met uw auto te maken heeft.
Persoonlijke benadering
Wij hechten veel waarde aan het persoonlijke contact met onze klanten. Per contract heeft u daarom met vaste contactpersoon te maken. Wij kennen uw contract, uw auto, en nog belangrijker: wij kennen u en uw wensen.
Maatwerk
Elke klant is uniek. Daar houden wij graag rekening mee. Daarom kijken we samen met u welke auto het beste bij u past. Door ons exclusieve netwerk is de keuze onbeperkt.
Volledige ontzorging
Van fiscaal advies tot het onderhoud van uw auto: wij regelen alles wat bij het leasen van een auto komt kijken. Least u meerdere auto’s bij ons? Dan monitoren wij uw volledige wagenpark om onnodige kosten te voorkomen.
Flexibiliteit
Als geen ander begrijpen wij, dat behoeften en wensen gedurende uw leaseperiode kunnen veranderen. Zo is Autopoule onstaan: Poulen in mobiliteit is ons bestaansrecht.

Waarom leasen?

De aanschaf van een auto is voor veel bedrijven voortdurend een punt van discussie. Is er ruimte om hierin te investeren of levert een investering in een ander onderdeel van uw onderneming u meer op? Autopoule draagt zorg voor het te investeren kapitaal waardoor u de nieuwe bedrijfsauto nauwelijks merkt in de liquiditeit van uw organisatie. Naast de aanschaf vragen ook het bijbehorende onderhoud en de schadeafhandelingen de nodige aandacht. Autopoule is uw partner in alles wat bij uw zakelijke auto komt kijken.

Leasen bij Autopoule

Een wagenparkbeleid zelf beheren en uitvoeren is voor ondernemingen geen kernactiviteit. De specifieke kennis, vaardigheden en middelen ontbreken om dit efficiënt en economisch optimaal te doen. Bedrijven die ervoor kiezen hun wagenpark in eigen beheer te houden zijn daarmee in de praktijk dan ook in de regel meer tijd en geld kwijt dan nodig is. Wij lichten u graag de voordelen van wagenparkbeheer door Autopoule toe.

Binnen de autoleasewereld zijn een aantal verschillende lease- en financieringsvormen mogelijk. Ons wagenpark is voornamelijk opgebouwd uit jonge occasions die geleasd kunnen worden. Bij Autopoule maakt het namelijk geen verschil of uw voorkeur uitgaat naar een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion, waarbij wij uit ervaring wel zien dat het overgrote deel van de Autopoulers de uiltieme match vindt met een completere jong gebruikte auto. Denk allen maar al aan de lagere fiscale bijtelling … 7%, 14% of 15%!

Operational Lease
De auto(‘s) worden niet op uw bedrijfsbalans geactiveerd. U ontvangt gewoon per maand een factuur die u als kostenpost inboekt. Operationeel leasen kent o.a. de volgende voordelen:
· geen financiële risico’s
· wagenparkbeheer ligt in onze handen
· de autokosten zijn vaste kostenpost, zonder onzekerheden
· eenvoudig te budgetteren
· financiële middelen kunt u gebruiken voor uw eigenlijke bedrijfsactiviteiten, en niet voor een auto of auto’s

Bij full operational lease zijn alle mogelijke service componenten in het leasecontract  opgenomen. Met uitzondering van brandstof. De componenten : afschrijving, onderhoud en banden, verzekering, schade, inzittende verzekering, vervangend vervoer, wegenbelasting. Winterbanden zijn hiernaast nog optioneel.

Netto Operational Lease
Dit is de meest eenvoudige leasemogelijkheid. In dit geval financieren wij slechts de auto voor een bepaalde periode. Alle overige componenten worden door u zelf verzorgd. U draagt dus zelf de risico’s van verzekering en onderhoud. Ook bij deze leasevorm wordt de auto niet op uw bedrijfsbalans geactiveerd.

Componenten: Rente afschrijving en houderschapsbelasting.

Sale & Lease Back
Indien u in het verleden uw auto(‘s) toch zelf heeft gekocht, en u wilt toch dit geld dat het wagenpark in beslag neemt in uw core business investeren, dan kunnen wij uw auto(‘s) inkopen en deze weer in de gewenste vorm aan u terug leasen.